Kvickly Aars bliver til Coop

Af Ture Damtoft, Onsdag, 01/02/2023 08:00

AARS: Supermarkedskæden Coop meddelte tirsdag, at Kvickly, Super Brugsen og Irma samles i en enkelt kæde af butikker. Navneændringen sker løbende med start efter sommerferien.

Souschefen i Kvickly Aars forventer ikke andre ændringer end selv navnet.

- Det er ikke noget, der kommer til at påvirke os som butik. Der skal ikke umiddelbart ændres noget ved indretningen eller varesortimentet, siger Bianca Hagen, dog med forbehold eftersom hun først fik nyheden tirsdag.

Dagli’ Brugsen ændrer navn til Brugsen, men Coop giver ikke nogen detaljer om hverken timing eller hvilke butikker, det drejer sig om.

”De lokale butikker i Dagli`Brugsen – og de butikker, der ikke skal være med i Coop-kæden - skifter på sigt navn til Brugsen, og vil blive drevet med størst mulig lokal frihed, tilpasset specifikt til kunderne de enkelte steder. Brugsen er hjertet af Coop-familien og skal have de bedste muligheder for også at være det lokale samlingssted i fremtiden”, skriver Coop, men kunderne skal måske have i mente, at der allerede er lukket eller varslet lukket en lang række Dagli’ Brugsen. Medlemsfordelene bliver forringet, så der nu kun opspares en procent på indkøb af Coop varemærker.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"