Lions-”lopper” på rad og række i Aars

Af Thorkil Christensen, Tirsdag, 13/08/2019 14:19

AARS: Efter en sommerferiepause hos Lions Club Aars er loppemarkedsaktiviteterne nu i fuld gang igen. På lørdag holder klubben sit første af i alt fire nye loppemarkeder i eftersommeren og efteråret. Det foregår i lagerhallen ”Loppehuset” ved Industrivej i Aars.

- Vi er igen i den situation, at vi her kun få måneder efter det store loppemarked i Messecenter Vesthim-

merland, har Loppehuset fyldt til randen af gode og brugbare loppeeffekter. For at få plads til de loppeting, som hver eneste uge bliver doneret til os, har vi valgt at holde disse loppemarkeder i efteråret – og der er mange, mange fine ting at vælge imellem, siger Poul Poulsen, formand for Loppemarkedsudvalget i Lions Club Aars.

Loppeeffekter bliver både doneret til klubben ved at borgere i og omkring Aars kontakter Lions for at få afhentet møbler eller andre ting, men i høj grad også ved, at mange benytter den container, der er opstillet til formålet på Genbrugspladsen ved Aars.

Når man er på genbrugspladsen med afffald er der også mulighed for at aflevere brugbare effekter, der kan videresælges. Effekterne kan afleveres i i en speciel container, som er mærket ”Lions”.  

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"