Lulu vandt cirkusforestilling og inviterede 150 børn med

Af Torsten Hansen, Fredag, 16/11/2018 14:42

Den gamle gymnastiksal på Aars Skole blev til cirkusmanege

Af Torsten Hansen

AARS: Når man bare er fem år, så er det meget stort, når der kommer cirkus til byen. Og når man selv har været årsag til at cirkus kommer, så er det bare rigtig stort. Den følelse fyldte meget inde i lille Lulu Ege Johansen, Aars, i fredags.

Hun havde nemlig vundet en cirkusforestilling, og hun havde inviteret alle børnene i Børnehaven Bakgården, hvor hun selv går og 0. klasserne på Aars Skole, hvor forestillingen blev sat op i skolens gamle gymnastiksal.

I en blanding af glæde og spænding fik Lulu bidt lidt i tørklædet inden forestillingen. Men så snart klovnene i Cirkus Big gik på scenen, blev nervøsiteten blæst væk og afløst af tydelig glæde.

De helt store smil var malet over hele ansigtet, og Lulu Ege Johansen grinte og delte begejstringen sammen med de cirka 150 andre børn på gulvet foran scenen.

Cirkus Big havde bygget scenen op på Aars Skole og underholdt børnene ganske gratis. Det er ikke hverdag for de professionelle cirkusfolk.

De har cirka 200 forestillinger om året, og hver gang tilbyder de, at publikum kan indsende billeder, som sidst på året deltager i en konkurrence om en gratis forestilling.

Netop det havde Lulu og hendes forældre Heidi og John Johansen gjort, da de mødte Cirkus Big på campingpladsen ved Grenå.

Deres billede blev valgt ud til finalen, hvor det gjalt om at få flest likes til billedet.

- Vi må indrømme, at en del af vores familie og venner blev spamet, for at få dem til at like billedet. Men det virkede, siger John Johansen med et smil.

- Vi så Cirkus Bigs jubilæumsshow. Det var kanonsjovt, så jeg glæder mig også, indrømmede John Johansen inden forestillingen.

Han morede sig igen. Der var dog forskel på forestillingerne. I Aars var det tilpasset et publikum, der ikke var særlig gamle. I Grenå var forestillingen lagt lidt mere an på et voksent publikum.