NB siger på gensyn til serie 1

Fredag, 19/06/2009 07:33

Lørdag spiller Nibe Boldklubs bedste hold sin foreløbigt sidste kamp i fodboldens serie 1, når de på hjemmebanen møder Vejgaard. Kampen har reelt ingen betydning for nogen af holdene, idet Nibe som bekendt tabte seneste kamp i Løkken og dermed forspildte muligheden for overlevelse i serie 1 – og Vejgaard har sikret sig forbliven i serie 1.
I ugens løb har seniortruppen afholdt spillermøde, hvor alle havde mulighed for at komme med indspark til en evaluering af sæsonen:
– Vi har aftalt, at bruge nedrykningen som en ny start for hele seniorafdelingen, hvor vi nu kan ryste posen og se hvad vi så kan trylle frem. Vi er alle overbevist om, at vort hold er godt nok til at præge serie 1, så vi siger ikke farvel men på gensyn til serie 1, lyder det i dagens kampprogram fra klubbens seniorformand Anders Møller.
I serie 3 møder Nibe Aalborg Freja på hjemmebane, umiddelbart forinden serie 1 kampen. Serie 3 kæmper til det sidste om at undgå nedrykning, og skal sikre sig alle tre points for at undgå nedturen til serie 4.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"