Nibe sikrede sig ét point på hjemmebane

Søndag, 18/10/2009 00:11

Nibes bedste fodboldhold i serie 2 opnåede lørdag uafgjort 3-3 i hjemmekampen mod Fjerritslev
Nibe-holdet tog lørdag mod Fjerritslev i fodboldens serie 2. Efter en lidt nervøs start fik gæsterne fra Han Herred scoret efter ca. 10 minutter. Nibe satte ekstra trumf på, men lige lidt hjalp det. Indtil overtiden i første halvleg, hvor Nibe først fik scoret en enkelt gang – og i samme minut enednu en gang, da Allan Nielsen forfulgte en løs bold og lobbede den over en sagesløs Fjerritslev målmand.
Så fra bagrud 0-1 kort inden pausen, stod der pludselig 2-1 på måltavlen ved halvleg.
2. halvleg blev en ganske lige affære, og gæsterne satte 2 scoringer ind mod Nibe ene, og kampen endte dermed 3-3.