Nibe skød sig videre i Pokalen

Onsdag, 27/01/2016 17:11

HÅNDBOLD, herrer Landspokalturneringen
Nibe HK - Team Jammerbugt: 27-25 (16-11)
Mål for Nibe: Anders Droob 8, Mads Krogh 4, Jonas Haldrup 4, Henrik Bruun 3, Casper Møller 2, Christian Hedegård 2, Peter Valsted 2, Frederik Dahl 1, Mikkel Pedersen 1.
Allerede tre dage efter at have mødt Team Jammerbugts herrehold i Jyllandsserien, mødtes de to hold atter i Nibe Idræts- & KulturCenter - men denne gang i DHF's landspokalturnering.Ifølge Nibe-træner Jan Frank havde hans spillere glædet sig til udfordringen og mente sig klar med et offensivt forsvar, men bare ikke de første otte minutter!!!
Men derfra tog drengene fat med stor fight i forsvaret - og med godt målmandsspil af Joakim »Jogge« fik hjemmeholdet slået modstandernes spil  i stykker. Med gode og hurtige kontraer kom Nibe foran - og når hjemmeholdet ikke fik scoret på kontra, spillede de flot og flydende angrebsspil med gode kombinationer. Stillingen ved pausen var således 16-11.
Nibe startede 2. halvleg som man afsluttede 1 halvleg, nemlig med hård fight og godt kontraspil og Nibe holdt føringen til 24-16. Men så brænder hjemmeholdet  nogle oplagte chancer og nogle boldtab og en dobbeltudvisning gør, at Team Jammerbugt kommer tættere på men Nibe holder hjem.
4 nye (tidligere) spillere var med, og alle viste godt spil. Jeg tror faktisk, det var vores bedste kamp i denne sæson, super godt holdspil og fight, men lidt ekstra ros til Anders Droob, slutter Jan Frank.