Nibe spillede lige op mod tophold

Tirsdag, 26/01/2016 00:18

HÅNDBOLD: Jyllandsserien, herrer
Nibe HK – Team Jammerbugt: 22-22 (7-12)
Mål for Nibe HK: Anders Droob 6, Mads Krogh 5, Mads Espensen 4, Magnus Veggerby, Jonas Haldrup, Frederik Dahl, Kasper Højgård og Casper Møller hver 1 mål.
Nibe Håndboldklubs spillere på førsteholdet i Jyllandsserien og ikke mindst holdets træner Jan Frank var den forløbne weekend spændte på at møde holdet fra Team Jammerbugt, som var udpeget til sæsonens absolutte tophold – og om vi ville få en r--fuld, siger Jan Frank efterfølgende til Nibe Avis.
Med lidt overdreven respekt haltede Nibe efter det meste af 1. halvleg og var med til 4-4. Men derefter afsluttede hjemmeholdet for hurtigt og brændte alt for mange chancer som man faktisk spillede sig fint til, men var bagud med 5 mål ved pausen 12-7.
Ifølge Jan Frank vi man snakket i pausen om mere tempo og skud udefra – og så rokere lidt rundt i forsvaret, og det hjalp.
Nibe kom fra baghjul lige så stille og med gode kontraer og tempospil i angrebet og supergodt forsvar, hvor alle kæmpede vildt, kom hjemmeholdet foran med 1 mål. Men med 10 minutter igen får Nibe to udvisninger og kommer så bagud med 3 mål, men kæmper alligevel videre og Mads Krogh fik udlignet med 7 sekunder igen.
– Holdet viser rigtig flot moral og god fight, og når vi får lært at spille to halvlege så godt som 2. Halvleg, så bliver det rigtig godt, siger Jan Frank, der roser publikum for stort fremmøde I hallen – og man må gerne være mere højlydte og heppe mere på hjemmeholdet, hvis man lyst, slutter Jan Frank.