Nibes håndbolddamer tog points

Fredag, 04/03/2016 00:01

HÅNDBOLD – Serie 1, damer
IK 1919 Aalborg – Nibe HK: 22-24 (12-14)
Mål for Nibe: Christina Bruun 6 mål, Camilla Kvist 5 mål, Mette Møller 5 mål, Marie Dalum 3 mål, Lene skak 3 mål, Anne Jensen 1 mål, Janni Svendsen 1 mål.
Efter en vinterpause kom spillerne igen I kamp ved denne uges udekamp mod IK 1919 fra Aalborg. Det var samtidig en kamp om vigtige points I tabellen, hvilket ifølge træner Christian Andersen var tydeligt at mærke allerede fra kampens start.
Som kampen skred frem viste spillerne noget, de har manglet de seneste kampe. Der var meget mere fight, glæde og vilje bag spillere, og får bredt nødvendigheden af alle mand ud. Holdet fik gang i masser af aftaler og fik fløjene i spil og det gav det plads for alle mand på banen.
Også forsvaret og fik presset hjemmeholdet til fejl og kom til nemme mål og fik midt i 1 halvleg skabt et hul på 4 mål. Men så gik Nibenitterne desværre lidt i stå, men de kom igen mod slutningen af halvlegen.
I 2. Halvleg kom gæsterne lidt i krise og IK 1919 kom endda foran med 2 mål med godt 10 minutter igen. Men så fik gæsterne fra Nibe klemt ballerne sammen og fik vist at spillet fra 1. halvleg ikke var glemt og kommer med igen. Med 3-4 minutter igen er kampen hel åben, og for en gangs skyld trækker Nibe det længste strå og får lavet et hul igen på 4 mål med 2 minutter igen. I den situation formår holdet at holde hovedet koldt og køre sejren hjem.
Holdet er nu startet efter en lang pause med en sejr, så vi kan kigge fremad og arbejde på at komme væk fra den bedre midte. Men det kræver stort arbejde fra alle mand og det er jeg sikker på de er klar til og arbejde med, slutter Nibe-træneren.