Nordjyske Small Star U10 piger

Onsdag, 18/11/2009 08:22

STØVRING: Det var tid til en ny kamp mod Skørping efter, at man spillede uafgjort mod dem i sidste weekend.
Støvring var klar til kamp fra begyndelsen, og der blev taget godt fra i forsvaret. Line Marquartsen scorede kampens første mål på et flot gennembrud. Herefter var der mange flotte forsøg, men rigtig godt målmandsspil i begge ender gjorde, at der kun stod 3-4 til Skørping i halvlegen.
Efter pausen fik Støvrings piger endnu bedre fat i forsvaret og spillede mere direkte mod målet i angrebet. Især Støvrings Signe Jørgensen tog revanche for førstehalvlegs mange skud og var medvirkende til at holdet vandt kampen 11-9. En rigtig flot kamp af hele holdet.
Målscorer for Støvring IF: Signe Jørgensen 7, Line Marquartsen 1, Sofie Westergaard 1 mål og Clara Knudsen 1.
Målscorer for Frem Skørping: Cecilie Rafaelsen 7,