Ny mulig købmand i Vegger præsenteres tirsdag aften

Af Torsten Hansen, Søndag, 11/08/2019 07:00

VEGGER: - På tirsdag kan vi præsentere den person, som gerne vil drive købmandsbutikken i Vegger, siger Dean Aldberg, Vegger.

Der er indkaldt til borgermøde tirsdag aften i Idræts- og Kulturhuset i Vegger. Ud over at præsentere den endnu ukendte person, så vil foreningen bag arbejdet med at bevare købmandsforretningen også redegøre for, hvor langt man er i forhold til de økonomiske krav der for at holde en købmandsforretning i live i Vegger.

- Vi er endnu ikke helt i mål, men vi håber på opbakning fra borgerne i Vegger og i omegnsbyerne. Det er dog helt klart, som en sagde til mig. Hvis ikke borgerne i Vegger støtter op om projektet, så vil borgerne i omegnsbyerne heller ikke. Men jeg tror også på, at opbakningen er der, siger Dean Aldberg.

Arbejdsgruppen har haft møder med Dagrofa, der leverer varer til købmandsforretningen. De er positive. Samtidig har der været møder med den nuværende købmand Lars Lorentzen. Han har indvilliget i at sælge til en favorabel pris, hvis alt falder på plads.

Læs mere i Aars Avis onsdag.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"