Ny turnering indledt med Nibe-sejr

Søndag, 10/01/2016 13:06

HÅNDBOLD - herrer, Jyllandsserien
Nibe HK - Blære/Hornum: 27-25 (12-8)
Mål for Nibe HK: Anders Droob 7, Magnus Veggerby 5, Jonas Haldrup 3, Mads Espensen 3, Christian Hedegård 2, Mads Krogh 2, Kasper Højgård 1, Christian Nøhr 1, Casper Møller 1.
Det var med med nogen bekymring - bl.a. med tanke på at Rasmus Skoda er langtidsskadet med brækket finger - og sygdom i truppen hele ugen, træner Jan Frank sendte sit mandskab på banen lørdag til hjemmekampen i Jyllandsserien mellem Nibe og Blære/Hornum, der i efterårets seneste møde mellem de to hold besejrede Nibe.
Dog skulle det vise sig, at Nibe kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med en sejr på 26-24 - og det er dejligt ,selvom det holdt lidt hårdt til sidst, siger Jan Frank til Nibe Avis.
Nibe startede kampen godt med at følges ad til 9-8 hvor hjemmeholdet får strammet op og lukket i forsvaret - og på gode angreb og kontraspil samt forsvar kommer op og fører ved pausen 12-8.
Anden halvleg blev en rodet affære med mange udvisninger og noget rodet spil. Hjemmeholdet kom dermed lidt skævt fra start i anden halvleg med nogle dumme udvisninger, og Blære/Hornum rykkede tæt på, så Nibe halvvejs i halvlegen kun førte med ét mål. Hjemmeholdet formåede alligevel at rykke fra gæsterne med 4 mål, men får ikke lukket sækken og med et par tabte bolde og for fladt i forsvaret og en mand i undertal kommer Blære/Hornum på 25-24. Men Hedegård får en god frispilning og holder hovedet koldt og scorer til slutresultatet 27-25.
– Der var gode kontraer og periodevis godt forsvars- og angrebsspil, men det bedste var, at vi bevarede roen og fighter super godt, sagde træner Jan Frank efter kampen til Nibe Avis. Samtidig uddelte han et par ekstra plusser til Magnus Veggerby og Anders Droob.