Politisk uenighed har tilsyneladende ført til hærværk

Af Torsten Hansen, Mandag, 15/11/2021 13:33

Vindmølledebatten i Gundersted kan have ført til hærværket

AARS: De fleste kan se fordele ved grøn omstilling. Men der er åbenbart også nogle som ikke ønsker det.

Byrådskandidat for Venstre Jakob Dyrman har i weekenden fået ødelagt et banner, der var opsat lidt uden for Aars.

På banneret stod "Grøn omstilling er sund fornuft".

- Jeg kan naturligvis acceptere forskelligheder. Men er er træt af, at man ikke kan få lov til at udtrykke sig politisk, siger Jakob Dyrman.

Han er ikke i tvivl om, at det er budskabet nogle har noget imod, fordi han nær ved har et andet banner opstillet. Det har ikke været udsat for hærværk.

- Jeg har anmeldt hærværket til politiet, og har også en mistanke om, hvad der har udløst hærværket, fortsætter Jakob Dyrman.

I sidste uge udsendte han en video om handelslivet i Aars. En person kommenterede det, ved at skrive Nej Tak til kæmpevindmøller i Gundersted.

- Jeg svarede, at jeg ikke kunne forstå, hvad det havde med videoen at gøre. Svaret var, at jeg hylder lokalplanen omkring vindmøllerne. Det er korrekt. Jeg går ind for vindmøllerne, fordi jeg mener at grøn omstilling er vigtig. Den debat kan have ført til hærværket, vurderer Jakob Dyrman, der samtidig ikke tror, at det er personen der har skrevet indlægget, der står bag, men måske en anden, som har set det, og derefter har reageret voldsomt.

- Det er ret voldsomt. Hele banneret og det som holdt det oppe er smadret. Jeg har svært ved at respektere, at folk udøver hærværk mod et politisk udtryk. Vi lever i et demokratisk samfund, understreger Jakob Dyrman.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"