RIF fik uafgjort i sæsonens sidste hjemmekamp

Mandag, 26/10/2015 00:24

FODBOLD, serie 2 herrer
St. Restrup IF KVIK/Aalestrup: 2-2: (0-2)

Målscorer for RIF: 1-2: Michel Valdemar, 2-2: Benjamin Ajero

St. Restrup IF spillede lørdag på hjemmebane mod gæsterne fra KVIK/Aalestrup. Kampen var sæsonens sidste på Frejlev Stadion. Kampen var for hjemmeholdets vedkommende uden den store betydning, da de hverken kan rykke op eller ned, idet de har sikret sig endnu en sæson i serie 2.

KVIK/Aalestrup indledte opgøret bedst mod et hjemmehold, som ikke var klar fra start. Efter 20 minutter begik hjemmeholdets Martin »Tyr« Pedersen straffespark. Dette omsatte KVIK/Aalestrup til en 0-1 scoring. Efter scoringen var det forsat KVIK/Aalestrup, som var i teten. Efter 35 minutter bragte de sig på et hjørnespark i front med 0-2. Dette var også stillingen ved pausen.
Til anden halvleg var det et »forvandlet« hjemmehold. De viste en anderledes kampgejst. Efter 50 minutter omsatte Michel Valdemar Christian Montoyas oplæg med en reducering til 1-2. Efter 60 minutters spil fik hjemmeholdet udlignet, da Joachim Ohm lagde bolden til rette for Benjamin Ajero, som flot scorede til 2-2. Herefter pressede hjemmeholdet på for at score det afgørende mål. De var flere gange tæt på – bl.a. måtte de to gange se deres afslutninger tage overliggeren. Trods de gode scoringsmuligheder for at score det afgørende mål endte opgøret med en pointdeling; 2-2.