FODBOLD – serie 3
RKG – Sebber IF: 2-2 (0-0)
Mål for Sebber IF: 0-1: Lars Borregaard, 2-2: Glen Gertsen.
Sebber IF skulle til rundens kamp mod det ubesejrede tophold fra Klarup, revanchere det dårlige resultat fra sidste uges kamp mod Vaarst/Fjellerad. Sebber-træner Lars Borregaard havde kun 11 disponible spillere med sig til denne vigtige kamp. Det gav bl.a. serie 3-debut til den kun 16 årige Mathias Kirkeby.
Sebber IF startede kampen i en 4-5-1 formation. Ikke for at spille defensivt, men fordi forhåndsstudier af Klarup-holdet havde vist, at de udelukkende sparker lange bolde fra egen bagkæde og frem til holdets to spydspidser. Udgangsformationen for Sebber-holdet bar frugt. De kunne kontrollere spillet, ved at erobre Klarups lange bolde, og efterfølgende selv sætte deres angrebsspil i scene. Gennem kampens første halvleg var det Sebber der havde det spilmæssige overtag, og havde også to store scoringsmuligheder. Men faktum var, at der stod 0-0 ved pausefløjtet.
I anden halvleg var det forsat Sebber, der dominerede kampen. Efter 60 minutter var det Sebbers Christian Vognsen, der med et langt præcist indkast kunne sende spillende Sebber-træner Lars Borregaard alene mod Klarup-målet, og han kvitterede for det sublime indkast med en sikker scoring til 0-1. Midt i anden halvleg blev Sebber-holdet ramt af to dumme gule kort til hhv. Rene Nielsen og Daniel Staun. Med to spillere i overtal kom Klarup naturligt mere med i kampen. De benyttede denne periode til både at bringe sig på 1-1 samt bringe sig foran 2-1 på et straffespark. Da Sebber atter blev 11 mand på banen, fik de atter det spilmæssige overtag. Efter 80 minutter kunne Sebbers Glen Gertsen atter bringe balance i målregnskabet med sin scoring til 2-2, som blev kampens resultat.
Sebber møder atter Klarup onsdag aften på hjemmebane.