St. Restrup IF på vej mod serie1?

Torsdag, 04/02/2010 22:01

Håndbold: Herrer, Serie 2
Hals IF – RIF: 15-18 (7-7)
Håndboldherrerne i serie 2 hos St. Restrup Idrætsforening (RIF) har holdt fast i niveauet fra første turneringshalvdel, hvor det blev til en sejr mod Aalborgstudenternes IF. I weekenden gjalt det ydermere om at finde det gode håndboldspil frem for RIF-spillerne, da topholdet fra Hals lagde gulv til.
RIF mødte op med en smal, men ikke uerfaren trup, på otte mand. Begge hold stod godt i forsvaret, hvilket målmændene også kunne profetere af med flere redninger til følge. Mindre godt angrebsspil betød at måltavlen blot viste 7-7 efter de første 30 spilleminutter.
Anden halvleg blev atter en tæt affære, hvor der blev vist godt forsvarsspil, men ikke altid helt efter reglementet, hvorfor begge hold fik tilkendt flere udvisningsminutter af de to dommere. RIF’s Morten »Mulle« fik sin tredje 2 minutters udvisning, og kunne dermed ikke deltage mere i kampen. Her efter kom Hals foran. En stilling der holdt til ca. 10 minutter før slutfløjtet. Her efter fik spillede træner, Jacob Thrysøe, rettet på sine spillere, hvilket han selv kunne profetere af. Med to sublime scoringer i slutfasen af kampen afgjorde, Jacob Thrysøe kampen til RIF’s fordel. Dette krydret med storspil i RIF-målet af Peter Mysager gjorde, at RIF-holdet kunne drage hjem med en 15-18 sejr i bagagen.
Efter sejren over Hals i topkampen har RIF’s førstehold skabt sig tre points forspring til nr. to. Det betyder, at de nu kan tåle at tabe én kamp, og stadig vinde puljen – og oprykningen til serie 1. Dog er der stadig otte kampe igen, så meget kan ske, men det ser lyst ud for holdet, der blot har tabt én ud af 12 turneringskampe.