Stem lokalt

Af Ture Damtoft, Lørdag, 25/05/2019 10:36

Inger Nielsen, byrådsmedlem i Vesthimmerlands Kommune, og Henriette Mulbjerg, skoleleder på 10. klasses centeret i Aars - og begge medlemmer af Venstre - opfordrer til at stemme på deres lokale kandidat:

Når datteren, der skal stemme for første gang, siger; "er det ikke ligemeget om jeg stemmer", hvad skal man så svare?

Selvfølgelig er det ikke ligemeget - vel. Hvis vi ikke stemmer, så stemmer vi også - vi går bare med strømmen og giver ikke vores mening til kende.

Derfor skal du stemme til Folketingsvalget - og du skal stemme lokalt. En lokal stemme gør en forskel for dig og for Nordjylland.

En stemme på Marie Bjerre er en lokal stemme, fordi Marie er opstillet for Venstre i Vesthimmerland og vil gøre en forskel for dig og for Nordjylland. Marie er født og opvokset i Jylland, og hun er en del af det nordjyske. Marie har jord under neglene fra Nordjylland, og det vil de få at høre på Borgen.

Marie har en stærk holdning om at styrke det Nordjyske erhvervsliv, og det har vi bruge. Marie har en erhvervsmæssig baggrund, der gør, at hun ved, hvad hun taler om. På tros af hendes unge alder har hun såvel erfaring fra indland som udland, da hun også har været ansat i Europaparlamentet.

Vi har også brug for en stærk kvinde på borgen til at tale Nordjyllands sag ift. sundhed og miljø. Ikke mindst har vi brug for en stemme, som siger noget om uddannelse - I Nordjylland har vi brug for, at de unge uddanner sig og vender tilbage for at skabe en fremtid for Nordjylland og især Vesthimmerland.

Marie er en pige med ben i næsen, energi og engagemente for dig og det Vesthimmerland - derfor vil vi gerne anbefale dig at stemme Nordjysk, at stemmer Vesthimmerlandslands, at stemme frihed og fornuft.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"