Torben og b.young i Aars flytter snart sammen

Af Redaktionen, Onsdag, 01/02/2023 11:46

Een stor modeforretning i Himmerlandsgade 68

AARS: Efter næsten 40 år i Aars med Butik Torben i Himmerlandsgade 53 og knap 20 år med b.young i Himmerlandsgade 68 har indehaveren Torben Vester Nielsen besluttet at samle butikkerne under et tag. 

- Der er bestemt ikke tale om en lukning - tværtimod! Vi har gennem længere tid haft pladsudfordringer i Butik Torben med vores lagerkapacitet. 

Den udfordring kan lokalerne i b.young løse. Det er årsagen til sammenlægningen, siger Torben Vester Nielsen. 

Butikken får til huse i b.youngs nuværende lokaler Himmerlandsgade 68, og kommer til at hedde “Torben”, men den kommer til at rumme alt det, man kender fra både Torben og b.young. 

Personalet bliver de samme kendte piger og leverandørerne har alle bakket op om beslutningen, så alle brands fra begge butikker følger med. Mette Stubberup Dissing og Louise Hedemann, butikschef i henholdsvis b.young og Torben i dag, glæder sig til at flytte sammen. De vil i fællesskab drive  butikken. Når der bliver to om opgaverne, frigiver det mere tid “på gulvet” til begge til at servicere butikkens kunder.

Der er mange planer for forskellige aktiviteter som modeshows, live-events, besøg af influencer og leverandørdage. Mulighederne er mange med flere hænder samlet samme sted. 

- Vi har mange trofaste kunder i begge butikker, og ingen kommer til at gå forgæves. 

Vi bliver et stort hus med mange lækre brands. Det bliver ganske enkelt to butikker samlet under et tag, siger Louise Hedemann. 

Lokalet som i dag huser b.young får en lille ansigtsløftning. 

Derfor lukkes butikken i en kort periode for at renovere. Sidste åbningsdag med “b.young” på facaden bliver torsdag, 16. februar. 

Butikken åbner igen med “Torben”-logo på facaden torsdag, 2. marts.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"