Traktortræk på banen ved Lundbæk

Torsdag, 30/07/2009 12:46

Både fredag og lørdag i denne uge kan traktortræk-interesserede og andre som godt kan li’ lidt action, få en på opleveren, når Landboungdom Region Aalborg afvikler både sidste del af regionsmesterskabet og de nordjyske mesterskaber.
Regionsmesterskabet blev forsøgt afviklet forleden på banen bag kultur- og messecenter Aars, men midtvejs i arrangementet tvang regnvejr  arrangørerne til at afbryde mesterskabet, hvorefter det blev besluttet af den resterende del skulle afvikles på banen ved Lundbæk - og dette sker på fredag.
Dagen efter afvikles så det nordjyske mesterskab, hvor ca. 70 kvalificerede deltagere fra regionsmesterskabet i Vendsyssel og Aalborg stiller op med traktorerne foran slæden mod de hundrede meter.
Kristian Thomsen fra Landboungdom Region Aalborg fortæller, at dagen starter med at samtlige trækkere om morgenen møder ind for at få vejet deres traktorer på Bislev Mejeri, og samtidig foretager dommerne den obligatoriske tekniske kontrol.
Der stilles op i forskellige klasser, og indenfor hver klasse skal to deltagere kvalificere sig til danmarksmesterskaberne i træktortræk, som foregår den 12. september i Hjallerup. 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"