Tre sejre af tre mulige til Aars damer

Af Ture Damtoft, Onsdag, 29/01/2020 14:28

HÅNDBOLD: En lang håndboldaften i Idrætscenter Østermarken blev også til en god håndboldaften for både dame- og herreholdet og tilskuerne.

I første kamp skulle 2. divisions damerne forsøge at hente den tredje sejr af tre mulige i januar, og det lykkedes med en snæver 30-29 sejr over Sæby.

Dermed er det blevet til seks point af seks mulige, og nedrykningsstregen er ikke længere faretruende tæt på.

- Vi er glade, meget glade, siger træner Jannie Lynge med eftertryk og lancerer et kamp-referat i samme tempo som selve kampen - ergo, meget hurtigt.

- Vi dækker en meget offensiv 3-2-1 i store dele af kampen, og vi har godt styr på Sæby. De var kun ni afsted, så jeg tænker, de nok skal blive trætte, men i anden halvleg er vi foran 16-11, og så begynder Sæby at hale ind. Det gik megahurtigt, og jeg nåede at tænke, "vi skal bare ikke smide det væk igen", og det tænkte spillerne også, og vi scorer tre mål i streg og på vores sidste angreb og vinder med ét mål. Nu går det vores vej, siger Jannie Lynge, der er så imponeret over spillerne.

- De spiller røven ud af bukserne og kæmper for det. Det er også i det høje tempo, vi skal kunne spille i, og som gør det mere underholdende for tilskuerne, siger Jannie Lynge.

Hendes projekt med at give spillerne mere ansvar og handlefrihed på banen ser nu ud til at bære den velfortjente frugt af den hårde indsats til træningen.

Snart kommer de dog på en meget vanskelig prøve mod Viborgs ligahold.

- Det er lidt sjovt, vi er blevet trukket mod dem, men jeg har ingen dato endnu. Det bliver en stor test, hvor Viborg er storfavoritter, men inden da snupper vi lige deres 2. hold på tirsdag, siger Jannie Lynge.

Den kamp er igen på hjemmebanen Idrætscenter Østermarken, og det er altså tirsdag, 4. februar.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"