Ulykke med flydende jern på Dania i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 10/10/2019 10:12

AARS: Sent onsdag aften skete der en arbejdsulykke på MAT Dania, Markedsvej i Aars.

Politiet har oplyst, at de fik en melding kl. 23.30 om, at en 66-årig medarbejder havde fået flydende jern på sin fod og pådraget sig forbrændinger.

CEO i MAT Dania, Jørn Krogager Henriksen, kan ikke på nuværende tidspunkt bidrage med detaljer om ulykken, men siger til Aars Avis:

- Vi kender ikke årsagen, men udstyret ser ud til at være i orden. Vi har haft et morgenmøde om situationen, og skal have undersøgt hvad der er sket. Vi ved ikke, om det er en menneskelig fejl eller fejl på udstyret. Nu skal vi have talt med manden, og høre hans forklaring, siger Jørgen Krogager Henriksen.

Han peger på, at det er den første ulykke i hans fire år som CEO i vorksomheden.

- Det er en farlig arbejdsplads med flydende jern, og vores medarbejdere gør alt, for at gøre produktionen så sikker som muligt, siger Jørgen Krogager Henriksen.

Arbejdstilsynet har bekræftet, at de har fået indberettet en sag om forbrænding, men har ellers ikke flere informationer til pressen. De undersøger omstændighederne omkring ulykken i dag, oplyser Arbejdstilsynet.

MAT Dania har ikke detaljerede oplysninger om den 66-åriges skader, eftersom uheldet skete sent om aftenen, og de derfor endnu ikke har haft mulighed for at tale med ham.

Produktionen fortsætter på MAT Dania i dag, og virksomheden afventer, at Arbejdstilsynet foretager deres undersøgelser.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"