Kreativ messe // Kreativ Hobby Weekend 24

Beskrivelse:
Beskrivelse af arrangementet: 

Kreative Hobby Weekend - efterårets kreative messe i Aars.
Stedet hvor kreative sjæle, hobby folk og alle med interesse for kreativitet og unikke færdige produkter mødes til indkøb og krea tid i Messecenter Vesthimmerland.

Efterårets salgsmesse i det kreative tegn er altid så hyggelig, en lille strejf af julestemning, efterårs nye materialer og fantastiske krea ideer, der kommer frem. Sæt weekenden den 21. - 22. september 2024 kl. 10 - 16 af til messen med Håndværk - Fritidsinteresser - Inspiration og Kreativ Hobby for alle.

Tag veninderne med til shopping mekka, det bliver en weekend med et bredt udvalg af stande, der står klar med unikke tilbud på materialer - nye varer på hyllerne samt håndlavet produkter lige til at tage med hjem.

Se farverne, mærke kvaliteten og gør en god handel når over 100 udstillere fylder hallerne i Aars.
Stå med varen i hånden, se farverne og mærk kvaliteten på lige netop det du mangler, er fordelen ved at tage på de kreative messer i Aars. Køb produkterne med det samme på standene, tag varen med hjem og gå i gang når du har tid til krea eller nyd det færdige indkøbte kunsthåndværk.

Materialer til dit næste krea projekt
Perler, stof, garn, tråd, knapper, patchwork, papir, karton, materialer til kort fremstilling, metervarer, hobby artikler, krea materialer er blot nogle få eksempler af, hvad der kan købes af produkter på messen.

Indkøb af kunsthåndværk
Træ ting, glaskunst, kunsthåndværk, tekstile kreationer, smykker, glasgravering, nisser, julepynt, strømpenisser og så et par eksempel på, hvad der kan købes af færdige unikke varer under messen.

Et strejf af specialiteter og smagsprøver
Brændte mandler, chokolade, honning, olier & konfekture, sennep, sydesalt og spegepølser vil også være at finde på messen

Messecenter Vesthimmerland bliver fyldt med et eldorado af kreative varer & produkter så fyld bilen - tag kollegaerne, hækleklubben, husflid foreningen, naboen og veninderne med på indkøbstur.

Afholdelsesdato: 
21/09/2024 - 10:00 til 22/09/2024 - 16:00
97 days remaining
Lokation: 
Messecenter Vesthimmerland
Arrangør: 
Messecenter Vesthimmerland