Årets Vesthimmerland Iværksætter kåret

Af Ture Damtoft, Torsdag, 17/11/2022 14:26

VESTHIMMERLAND: På kun to år er virksomheden Stålhaven kommet fra den spæde begyndelse i garager på Hjortkjærsvej i Aars til de nuværende faciliteteter i Løgstør.

Produktudviklingen og omsætningen er steget og steget hurtigt.

Derfor blev virksomhedens stifter og ejer Niklas Gedsted Andersen tirsdag kåret som Årets Iværksætter i Vesthimmerlands Kommune.

Det er Erhverv Væksthimmerland, der kårede Stålhanven foran to andre nominerede - Unique Beds ved Jonas Hald og Mads Degn samt Skanego ved Gert Bøgeskov Kristensen; begge virksomheder med base i Aars.

Niklas Gedsted Andersen begyndte hjemme hos sin far.

- Vi startede i hans garage på Hjortkjærsvej, men den blev hurtigt for lille. Så har vi haft en anden lokation og i januar flyttede vi til Løgstør, hvor vi har fået gode produktionsfaciliteter, siger Niklas Gedsted Andersen.

Stålhavens produkter er højbede, plantekasser, postkasser og mange andre kasser i - ja, læseren har vel gættet det - stål.

Der er fire ansatte, tre af dem er smede, som producerer produkter både efter standardmål og efter kundens behov.

Den gode udvikling i firmaet takker ejeren Erhverv Væksthimmerland for.

- De har hjulpet meget. Først var det Dan Skovgaard, der kom på besøg, gav nogle gode råd og hjalp mig til at søge LAG midler. Anden gang var det Kirsten Heisz, der satte mig i kontakt med en mentor og har hjulpet mig til at få praktikanter. Jeg har brugt dem en del, og de har været en vigtig brik i firmaets succes, siger Niklas Gedsted Andersen.

Han modtog en check på 2000 kroner, en buket blomster og en statuette i forbindelse med prisen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"