“Stafet for Livet” i Aars i weekenden

Af Thorkil Christensen, Tirsdag, 06/06/2023 14:47

AARS: Forberedelserne er klar til dette års udgave af Stafet For Livet Vesthimmerland, som gennemføres i Aars Lystanlæg i weekenden og med start lørdag formiddag.

Til Stafet For Livet Vesthimmerland fejres livet. Deltagerne står sammen mod kræften og vil mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Alle kan deltage i Stafet For Livet Vesthimmerland og gå med i stafetten. Der betales et deltagergebyr som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Man kan oprette sit eget hold og gå med familie, venner, naboer, kollegaer osv. eller deltage på et åbent hold. Det er også muligt at gå eller løbe en eller flere runder i anlægget, det er helt op til den enkelte. Det vigtigste er at være med og sammenholdet.

- Lige nu kommer der 33 fightere. Der er 19 hold tilmeldt, og der kan nå at komme flere. Hvis man vil have sit eget hold, skal man melde sig til inden starten på stafetten, men vi har også et åbent hold, og der kan man komme når som helst og bare tage de omgange, man har lyst til og bidrage med de 100 kroner, som det koster at melde sig til, og som går til Kræftens Bekæmpelse, siger formand for Stafet for Livet, Jens Christian Pedersen.

I Aars Lystanlæg bliver der taler, musikalsk underholdning på scenen, aktiviteter for børn og børnestafet, stemningsfuld lysceremoni, tombola og nat-banko med flotte præmier, kagedyst og et stort kagebord. Under hele stafetten kan der købes mad og drikke, som kan nydes i cafeteltet foran scenen.

- Ved informations bordene sælger vi armbånd og t-shirts, og så er der selvfølgelog også et telt, hvor vi sælger lysposer til lysceromien lørdag aften, siger Jens Christian Pedersen.

Opstigningen af lysposerne ses af mange som højdepunktet ved Stafet for Livet, hvor løbet bliver sat på pause, og man samles for at mindes og støtte hinanden og sammen synge “Lyse Nætter”.

Arrangemenet er for borgere i hele Vesthimmerland, og støttes af et stort antal firmaer og enkeltpersoner i hele kommunen.

- Vi er klar, og vi glæder os. Lønnen for alle os frivillige er oplevelsen af at have lave noget sammen og for andre og så hele oplevelsen og stemningen omkring Stafet for Livet Vesthimmerland i anlægget i Aars, siger Jens Christian Pedersen.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"