Aars fejrer fødselsdag til By Night

Af Ture Damtoft, Onsdag, 03/04/2024 08:00

AARS: Der bliver pyntet op til fødselsdag i Aars på torsdag, når der er By Night for første gang i år.

- Det er her, vi skyder foråret igang, selvom det lader vente lidt på sig. Mange butikker har fået forårsvarer hjem. Det er nok især tøj og sko, som er sæsonbetonet, og som man godt kan begynde at se på og måske købe allerede nu, selvom vinterfrakken nok stadig hænger fremme hos de fleste, siger handelschef Jesper Nielsen.

I alle butikker kan kunderne få et stykke kagemænd til den søde tand, og det er den helt rigtige.

- Vi køber en masse kagemænd hos Peders Bageri. Det er den rigtige, som er lavet af wienerbrødsdej, så alle kan få lov til at smage den bedste version, som jeg fik som barn, siger Jesper Nielsen. Han glæder sig over, at handelslivet i Aars er blevet styrket markant det seneste år med åbningen af flere kædebutikker og flere fyldte lokaler i Himmerlandsgade.

- Det er et klart tegn på, at Aars er en stærk handelsby, men vi står stadigvæk klar til at byde flere velkommen. Vores stærke samarbejde med kommunen, borgerforeningen og øvrige foreninger bærer frugt. Vi er synlige hele tiden, og det gør, at kæderne har fået øje på Aars som en stærk handelsby, og det kan kun styrke udviklingen i Aars, siger Jesper Nielsen.

Fødselsdag By Night er således bare den første i en lang række af aktiviteter, som Aars Handel arrangerer i løbet af året.

Helt i tidens trend
På torsdag er der musik på Kimbrertorvet, og klovnen Njetski kommer og underholder i et par timer.

- Han går rundt og tryller lidt og laver ballondyr til børnene. Det er vigtigt, vi gør noget for hele familien, så der er noget sjovt for børnene, når de skal på shopping med forældrene, siger Jesper Nielsen.

På Kimbrertorvet kommer Aars Golfklub og slår et slag for at få nye medlemmer, og Natteravnene får en stand under overdækningen.

- De vil rigtig gerne promovere sig selv og få flere frivillige med til at gå ud og passe på de unge i nattelivet, og det vil Aars Handel gerne bakke op om, siger Jesper Nielsen.

Han håber - måske lidt forgæves ifælge DMI - at vejret er med på torsdag, nu hvor aktiviteterne begynder.

Aars Handel har goså fået en ny pylon på Hobrovej til at gøre reklame for alle aktiviteterne i Aars.

- Det er jo helt i tidens trend, at vi skal have lave noget mere gademiljø i midtbyerne så de bliver mere attraktive at komme og handle i, siger Jesper Nielsen.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"