Aars IK er gået fra top til bund

Af Ture Damtoft, Torsdag, 24/08/2023 09:24

FODBOLD: Når Aars Idrætsklub i morgen møder Hjørring på hjemmebane, er det for første gang i tre sæsoner et hold, der er i vanskeligheder. 

To oprykningssæsoner i træk kan blive til en nedrykningssæson, hvis ikke der meget snart kommer point på kontoen.

Tirsdag led Aars det tredje af tre mulige nederlag i Vejgaard. 4 - 2 til hjemmeholdet var scoren, og Aars var endda foran i en halv times tid, inden to hurtige mål til Vejgaard, der scorede to mere på den anden side af pausen, og Aars IK sluttede målscoringen, da dobbelt-scorer Lasse Jørgensen pyntede på resultatet lige før tid.

Men pynten er gået af Aars - og så egentlig ikke; for herken trænere, spillere eller andre i klubben havde forventet, de "bare lige" skulle samlet point til tabellen.

Det var nærmest lidt kedeligt inden sæsonstart, at det nok mest brugte ord om den kommende og nu igangværende sæson var "svært".

Det må det siges at være, og spillerne kan ikke længere regne med 50-60-70 pct. boldbesiddelse som i Serie1. 

Nu skal den jagtes, men det bliver den så også, og bare et uafgjort og selvfølgelig allerhelst en sejr og point til kontoen kan give Aars spillerne det skud selvtillid, som trænerne ved, der er brug for, og som måske kan kickstarte sæsonen.

Aars kæmper for sagen. Indtil videre uden belønning, men en stor indsats, en lille smule held-med-marginalerne i morgen aften - så kan weekenden blive en del mere afslappende.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"