Aars på førsteplads efter 2 - 0 sejr

Af Ture Damtoft, Fredag, 04/09/2020 12:25

FODBOLD: Aars Idrætsklub vandt torsdag aften med 2 - 0 over Tjele Vest Sport.

Med sejren overtog Aars IK førstepladsen i Serie2 pulje 13 fra gårsdagens modstander, men har dog spillet en kamp mere.

Sejren kom i hus på to flotte mål i 2. halvleg.

I 1. halvleg havde Aars mandskabet overtaget i de første 20-25 minutter og spillede sig frem til et par store chancer.

Niveauet faldt lidt, og Tjele overtog mere af spillet uden dog at kunne få bolden i Aars.målet.

Efter 40 minutter måtte Aars skifte målmand Michael Jørgensen ud og erstatte ham med markspiller Mathis Hjorth Poulsen.

- Han gjorde det godt, da Michael dersværre måtte udgå. Jeg tror desværre, det er en stor fiberskade, siger træner Morten Freundlich, der var meget aktiv med dessiner og opmuntrende tilråb fra sidelinjen.

Skaden var ærgerlig, men heldigvis fik både træner, mandskab og det omkring 100 mand store publikum på Sondrup Park noget at juble over i 2. halvleg.

For det første fik Aars IK igen overtaget i kampen, og det udmøntede sig i de to flotte mål.

I det 76. minut afleverede Christian Tøttrup bolden for fødderne af Mikkel Raffn Pilgaard, der var alene på mål og med højre fod placerede den fordi Tjeles målmand.

Seks minutter senere var målscoreren oplægger med en tværbold ind foran Tjeles mål, og med indersiden af højre sparkede Morten Hyldal bolden i mål til slutresultatet 2 - 0 til Aars.

Næste kamp for Aars IK, der har 12 point efter seks kampe, er på udebane mod Foulum fredag 11. september. Foulum ligger på tredjepladsen med 9 point i puljen og har spillet to kampe færre end Aars.