Aars "skal ud af rørene" fra på lørdag

Af Ture Damtoft, Torsdag, 12/10/2023 13:21

AARS: Aars Knækker Cancer igen fra på lørdag, hvor de nu så velkendte Aars Knækker Cancer rør kommer til salg i udvalgte butikker. 

Der er 4000 rør til salg i 14 dage og 653 gevinster til en værdi af langt over 200.000 kroner doneret af butikker og virksomheder i Aars og omegn.

Så chancen er rimelig god for at vinde, men det er jo kun en bonus, for den største gevinst er naturligvis at have støttet det gode formål. 

Aars Knækker Cancer har været en af de absolutte højdespringere blandt bidragsyderne til Knæk Cancer showet på TV2 med rekorden på 560.065 kroner i 2021.

Sidste år blev det til 347.246 kroner, men der er ikke noget specifikt mål udover et.

- At vi sælger en masse rør, siger Gregers Haislund.

- Folk skal skynde sig lidt, sidste år havde vi udsolgt inden de 14 dage var gået, siger Lone Stubberup.

- Vi kører også løbende auktioner med de større gevinster som en robot-plæneklipper, cykler, en stol plus skammel og to elektrikere for en dag, fortæller Gregers Haislund.

- Der er kommet så mange flotte donationer. Vi regner med at holde en auktion hver dag fra på mandag og frem til lørdag 28. oktober, man skal bare følge med på vores Facebook side, fortæller Lone Stubberup. 

De to har været med i Aars Knækker Cancer komiteen siden begyndelsen, og de øvrige er Birgitte Landry, Heidi Thomsen, Brian Otte, Kasper Dahl, Jiri Thomas og Karina Mathiasen. 

Aars Knækker Cancer rørene er til salg i følgende butikker: Byens Blomster, Torben, Wunderwear, Childhood, Mr. Højbjerg, Buddy, Imerco, Matas, Tøjeksperten, Bog & Idé, Skoringen, Café 89, Vinoble, Kop & Kande, Kvickly, Rema 1000, C’hair, Aqua, Nada Vesthimmerland, AcuNova samt Hvidt & Frit.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"