Aars-virksomhed på svenske hænder

Onsdag, 10/08/2022 09:13

AARS: Virksomheden Lyngsoe Systems A/S i Aars får ny ejer fra 1. september. Det er svenske Accent Equity, der tager over efter otte år med den danske kapitalfond CataCap i ejerkredsen. I denne periode har der været fokus på at kommercialisere og internationalisere virksomheden.
- Vi er stolte over, at vi i dag er en virksomhed i topform. Den udvikling vi har været igennem, havde ikke været muligt uden vores medarbejdere og en stærk ejer med tiltro til forretningen og ledelsen. Vi er glade for, at Accent Equity nu træder ind i ejerkredsen. Det giver os et rigtig godt udgangspunkt for at forfølge vores vækstambitioner i de kommende år, siger Villads Thomsen, der er CEO hos Lyngsoe Systems.
I dag er Lyngsoe Systems løsninger til stede i 60 lande, og inden for de seneste to år har virksomheden øget sin omsætning med 28 procent.
Partner Carl Fürstenbach hos Accent Equity ser frem til at samarbejde med ledelsen og medarbejderne hos Lyngsoe Systems i Aars:
- Lyngsoe Systems har en stærk position i markedet og har i løbet af de seneste år - på trods af pandemien - lagt et stærkt fundament for fremtidig vækst. Men det der virkelig har imponeret os i vores dialog med Lyngsoe Systems er kompetenceniveauet blandt medarbejderne. Vi ser i den grad frem til rejsen, der venter forude, siger Carl Fürstenbach.
Accent Equity bliver majoritetsejer og indgår i partnerskab med den øvrige ledelse, som fortsætter i virksomheden.
Lyngsoe Systems har i mere end 40 år udviklet asset-tracking-, automatiserings- og logistikløsninger til bl. a. postvæsen, biblioteker, distributionsfirmaer, flyselskaber og lufthavne. I kølvandet af Covid-19 har mange globale virksomheder fået øjnene op for vigtigheden i at optimere, sikre og skabe transparens i deres forsyningskæder. Det stiller virksomhederne overfor en række udfordringer, som Lyngsoe Systems kan være med til at løse.
- Pandemien har været med til at øge globale virksomheders behov for at opbygge mere robuste forsyningskæder og automatisere deres processer. Og vi er med vores unikke kompetencer inden for digitalisering af logistik og forsyningskæder godt positioneret til at indfri vækstpotentialet og tage en bid af det marked, siger Villads Thomsen.
Lyngsoe Systems vurderer, at markedet for asset-tracking anslås at vokse 20 pct. årligt frem til 2026 fra en nuværende anslået værdi på omkring 36 milliarder danske kroner.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"