Auto-Centrum Aars åbner en ny afdeling

Af Ture Damtoft, Onsdag, 13/07/2022 08:06

Erland Knudsen har købt tidligere Opel-ejendom

AARS: Det mest moderne udstyr og mest moderne værksted i hele Himmerland. Ambitionerne er høje for den nye afdeling, som inden længe åbner i de nu tidligere Opel-bygninger på hjørnet af Industrivej og Vestre Boulevard i Aars. Køber af bygningen er autoforhandler Erland Knudsen, Auto-Centrum Aars, hvor lokalerne er begyndt at være lidt trange og måske ikke helt tidssvarende.

- Vi skal have det mest moderne udstyr til både diesel, benzin og el-biler. Vi vil også åbne et erhvervscenter. Det skal bare være det bedste. Det kan vi ligeså godt, når vi alligevel skal sætte bygningen i stand, siger Erland Knudsen.

Det synlige tegn på salget og renoveringen af bygningen, er det nye tag på det showroom, der vender ud mod Vestre Boulevard. Tagsten til resten af bygningen er leveret, og i løbet af en uge eller to går arbejdet inde i bygningen i gang. Erland Knudsen vil helst ikke sige for meget - for der skal være åbent hus, når det står klart om et par måneder. Købsprisen og prisen for renoveringen vil han heller ikke rigtig ud med. I det hele taget holder han kortene tæt til kroppen, indtil det nye showroom, værksted og salgsrum står klar. En ting vil han dog godt sige om planerne for et topmoderne værksted, der skal kunne give den bedste service i mange år endnu.

- Jeg tænker da også på generationsskifte på et tidspunkt, og det nye værksted kan give næste generation en god start, når jeg engang er klar til at gå ned i tid, siger Erland Knudsen.

Et større showroom kan måske også give lidt bedre sikkerhed. For et par uger siden blev der stjålet en Audi A4 og den trailer, bilen stod på. Kort tid efter blev en VW Caddy stjålet. Begge biler blev dog fundet takket være hjælp fra årvågne naboer og borgere.

- Audien blev fundet ved en nedlagt minkfarm lige uden for Aars. Der var en, der så de fire ringe, da han kørte forbi. Var bilen blevet skubbet 30-40 cm. længere ind, var der ingen, der havde fået øje på den. VW Caddyen blev fundet ude i en rapsmark, hvor tyvene bare havde parkeret den. Det er da træls, men heldigvis fik vi bilerne igen, siger Erland Knudsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"