Bolig-oase opføres i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 30/08/2023 07:00

AARS: Et boligprojekt til et stort millionbeløb skal skabe en lille oase af boliger ved Markedsvej i Aars.

Selskabet firmaet Bolig Himmerland har sat kommunen i gang med at udarbejde lokalplaner for området, så der kan opføres seniorboliger. Bygningens udseende og funktioner ligger mere eller mindre fast.

- Der bliver mellem 65 til 75 lejligheder og fællesarealer med en atriumgård. Der bliver også en eller to lejligheder, som lejernes gæster kan benytte sig af. Himmerlands Oasen skal være et sted, hvor der er plads og tid til hinanden, og derfor gør vi også meget ud af fællesarealerne, siger Franz Strunze, ejer af Bolig Himmerland.

Tidsrammen for bygningen ligger ikke fast, og det er derfor endnu ikke fastlagt, hvornår boligerne står færdige.

Succesen ser ud til allerede at være sikret, for der er 25 skrevet op til boligerne, hvis de bliver realiseret.

- Vi har netop afsluttet byggeriet af 10 rækkehuse i Aars midtby, hvor vi oplevede stor efterspørgsel, hvilket gjorde at vi kunne se, at der blandt de ældre i byen er stor efterspørgsel på moderne lejeboliger. Men det er alligevel kommet bag på mig, at vi har fået så mange henvendelser fra interesserede lejere uden at vi har meldt noget officielt ud, siger Franz Struntze.

Byggeriet vil komme til at ligge på en meget central placering.

- Vi vil gerne skabe et miljø omkring Himmerlands Oasen med banko, festlokale og et sted at samles til f.eks. en fodboldkamp. Der bliver indrettet køkken og to fleksible fællesrum, og der vil også blive et fælles udendørs areal, siger Franz Strunze.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"