Byudviklingsmøder bliver til digitale spørgeskemaer

Torsdag, 26/03/2020 09:40

Det har været nødvendigt med en Plan B i byudviklingsplanlægningen 

AARS: De planlagte møder omkring byudviklingsplanerne for Aars er lige som nærmest alt andet aflyst på grund af corona-krisen.

Men udviklingsplanerne fortsætter, blot på en anden måde. Arki-lab og den kommunale styregruppe, der styrer de indledende faser omkring udviklingsideerne, har designet et spørgeskema, hvor man kan stemme på en lang række ideforslag, og skrive kommentarer til ideerne.

Hidtil har byudviklingsmøderne fokuseret på at indsamle ideer. Nu er mange af de ideer samlet i det nye spørgeskema. Dermed bliver det hele langt mere konkret.

- Vi har fået en masse inputs fra de møder vi har holdt. Mange af de inputs har grupperet sig, og dem har vi lagt ind i spørgeskemaet, så folk kan tage stilling til dem, siger planlægger Merete Bach Hansen, Vesthimmerlands Kommune.

- Vi har også fremlagt ideerne for vores arbejdsgruppe, og været i dialog med dem, hvor at høre, hvad de synes, fortsætter hun.

Tanken med spørgeskemaet er nu at trykprøve ideerne, så den videre udvikling i planerne for Aars kan fortsætte.

Blandt de mange ideer er nye boliger på grunden, hvor Aars Svømmehal ligger lige nu. Samme sted kunne der også etableres et stort drivhus, der kunne blive et indendørs grønt område. Friluftsbadet ved siden af, kan muligvis bevares og bruges i samme sammenhæng.

På søen i Aars Lystanlæg er der forslag om at lave en rund bro, så man kan gå tur over vandet.

Aars Skole er også en del af planerne, her er der forslag om at udvide skolebygningerne opad, eventuelt med en let transparent struktur, som kan lyse om aftenen.

De mange forslag findes på syv områdeinddelinger i spørgeskemaet.

- Vi håber at borgerne griber muligheden for at komme med deres tanker. Spørgeskemaet vil ligge fremme til 13. april. Vi har derefter planlagt flere møder, men nu må vi se, hvad fremtiden bringer. Måske skal vi også ud en slags plan B omkring de møder, lyder det fra Merete Bach Hansen.

Link til spørgeskema: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq_O3l6B-PyPMsX0lEdfFB-Mytw2FajHadT39HEzub0vAmbw/viewform

Kommentarer
ØØh...

og hvor finder man spørgeskemaet???

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"