Caroline Henderson afslutter kulturugen i Aars

Onsdag, 07/03/2018 07:39

En hektisk kulturuge afsluttes med smuk jazz i Alfa

AARS: Kulturugen i Vesthimmerland afrundes i Vesthimmerlands Musikhus Alfa, hvor publikum bydes på bobler og highlights fra ugen.
Samtidig kan publikum glæde sig til, at den skønne og højaktuelle jazzsangerinde Caroline Henderson fylder huset med sin fantastiske stemme i et bredt repertoire.
Til koncerten har Caroline Henderson inviteret et helt særligt hold musikere, der består af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter. Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer, og samtidig vil hun præsentere publikum for helt nyt materiale.
På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess, Daniel Franck, som er en af Danmarks dygtigst jazzbasister, den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren, trommeslageren Jakob Høyer, som har spillet alt fra jazz til progressiv rock og pop med blandt andre The Raveonettes og Trentemøller, og slutteligt tilfører Turboweekend-pianisten Anders Stig Møller keyboard til Danmarks ypperste jazzstemme. Henderson har samlet cremen af danske musikere og komponister, som ser frem til spille sammen i konstellationen særligt udvalg til lejligheden.
Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et særligt spændende repertoire udvalgt til aftenen kommer Caroline Henderson til Aars med en koncert, man ikke vil gå glip af.
Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"