The course of nature i Galleri Himmerland

Af Torsten Hansen, Lørdag, 18/05/2019 09:00

Se anerkendt kunstner arbejde i Galleri Himmerland

GATTEN: I forbindelse med Golfturneringen ”Made in Denmark”, byder Galleri Himmerland i Gatten velkommen til særudstilling med Maiken Hejnfelt og Henning Rahbek. I den forbindelse er det helt ekstraordinært lykkes Galleri Himmerland, at få kunstneren Maiken Hejnfelt til at rive nogle dage ud af sin ellers travle kalender, for at hun kan møde galleriets gæster til en snak. Derudover bliver der en unik mulighed for at se Maiken Hejnfelt arbejde på et kunstværk, som senere kan sælges i galleriet. Maiken Hejnfelt kan træffes i Galleri Himmerland fra torsdag den 23. til søndag, 26. maj.

Maiken Hejnfelt kalder sin udstilling: The course of nature.

Når Maiken Hejnfelt maler er det altid med udgangspunkt i lyset og landskaberne. I mere end 20 år har hun malet alt fra klassiske blomstermalerier til det ekspressivt abstrakte. Inspirationen hentes fra utallige rejser på klodens kontinenter samt fra det bløde danske landskab og sejlture i de nordlige farvande.

Everyday Humor – Henning Rahbek

Som det eneste galleri i landet kan Galleri Himmerland præsentere kunstneren Henning Rahbeks meget personlige og karakteristiske malerier.

Bag hvert eneste maleri ligger der et ordsprog, en fortælling, en oplevelse som er helt unikt for Henning Rahbeks malerier. Ideen er at man skal kigge og kigge og blive ved med at kigge indtil man fornemmer, at der begynder at blive en historie inde i en selv – ens helt egen historie.

Henning Rahbek hentede sin inspiration gennem rejser, naturen og menneskeskæbner.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"