De skaber store resultater i Vesthimmerland: Lokale mentorer hyldes med pris

Af Thorkil Christensen, Onsdag, 22/11/2023 09:00

VESTHIMMERLAND: Virksomheder og institutioner fra hele Vesthimmerland sætter hinanden stævne ved en konference på resort HimmerLand i Gatten tirsdag, 28. november.

Omkring 300 mand i et mentorkorps er aktive hele året rundt med at styrke ledige i deres vej mod arbejde eller uddannelse.

”Og det arbejde skaber flotte resultater” udtaler formanden for Beskæftigelsesudvalget, byrådsmedlem Rasmus Vetter og fortsætter:

- Vesthimmerlands Kommune har en årelang tradition for at sætte fokus på denne vigtige indsats. Og det kommer i den grad de af vore borgere til gode, som har brug for en hånd til at komme tættere på arbejdsmarkedet. I den proces er det ofte afgørende, at de har en rollemodel og mentor til at bane vejen, siger formanden.

Som noget nyt vil man i år hylde de mentorer, der er aktive i det frivillige mentorkorps. Rasmus Vetter siger, at de fortjener opmærksomhed for den store indsats de lægger i deres fritid. -

- Så vi bruger denne konference, til at hylde dem for deres indsats og til at overrække velfortjente priser, slutter Rasmus Vetter.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"