DM-finale i Aars

Af Torsten Hansen, Onsdag, 16/06/2021 14:45

BILLARD: I den kommende weekend afsluttes billardsæsonen 2020–2021 under DDBU med en DM-finale i Aars Billard Klubs lokaler.

Klubbens andethold, som suverænt vandt deres række i 3. Division Vest, vandt også meget overlegent den Jysk/Fynske regionsfinale, og er dermed klar til den ”endelige” finale.

- Det er klimakset på enhver sæson for alle billardspillere, man træner intens og seriøst inden sæsonstart med det formål at kunne levere gode præstationer og spille sig frem til slutspillet og forhåbentlig blande sig i medaljekampene, siger formanden for Aars Billard Klub, Mikael Toft.

Den indstilling har holdet haft, og det kulminerer så i weekenden, hvor holdet skal møde Ølstykke og Friheden fra Sjælland og Fredericia fra Jylland.

- Hjemmeholdet er på papiret favorit til at vinde titlen, og det håber og tror vi også på.

Vi håber på stor opbakning fra klubkammerater, naboklubber og alle som ønsker at overvære en billardkamp, er velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1C i Aars, siger Mikael Toft.

De indledende puljekampe begynder lørdag. Holdene skal møde hinanden og der spilles frem til semifinale/finalekampene som afvikles søndag.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"