Drive-in bio i Gatten udsolgt

Af Ture Damtoft, Onsdag, 08/04/2020 12:11

GAATEN: Alle 200 billetter til drive-in bio i Gatten blev solgt på under et døgn.

Der bliver dermed helt fyldt alle fire dage, når "Jagtsæson" bliver vist henover Påsken.

- Vi er bare superglade og stolte over den opbakning fra lokalområdet. De første to dage var udsolgt på fem timer, og henover natten blev de sidste billetter solgt. Det bliver "Jagtsæson" til alle fire forestillinger, for det var den film, der blev bestilt billetter til, oplyser direktør Mark Bering fra Himmerland Golf & Spa Resort, der arrangerer drive-in bio i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune.

Skærmen er 22-23 m2, og lyden bliver sendt over FM.

- Vi har en tekniker, der står klar til at hjælpe, hvis man ikke lige kan få lyden til at fungere i bilen. Støjniveauet bliver heller ikke nogen udfordring for beboerne herude, siger Mark Bering.

Af de 200 biler skal der leveres mad til omkring 160 af dem. Det bliver nogle dygtige elever, som står for burgere, fish'n'chips og forårsruller til de mange besøgende.

Selvom der er udsolgt og skal leveres maget mad, forventes der dog ikke noget særligt overskud.

- Vi gør det ikke for at tjene penge. Det er for at skabe et smil på læberne i disse corona-tider. Det var også derfor, Vesthimmerlands Kommune gik med i samarbejdet, og derfor billetprisen er så lav. De eneste, som tjener på det, er udlejerne af storskærmen, men alle vinder på, at vi skaber en god oplevelse, siger Mark Bering.

Han afviser ikke lignende arrangementer, men håber mere på, at corona-restriktionerne bliver ophævet, så man kan komme i biografen for at se film og ud til gatten for at spille golf, bowle eller få sig et godt måltid mad.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"