En hyldest i øl til Aars og Vesthimmerland

Af Ture Damtoft, Onsdag, 28/02/2024 08:00

AARS: Der er kommet en speciel special øl på hylderne i Kvickly i Aars.

En brown ale fra Hadsund Bryghus, og med navn og etiket med motiv fra Aars.

Øllen er en af seks forskellige fra bryghuset, hvor de fire har navne efter byer i Vesthimmerland, med Aars, Hvalpsund, Aalestrup, og Farsø og dertil Kimbrer og Himmerland.

De seks øl er en brown ale, IPA, Märzen, Vienna lager, pale ale og nøddebrun ale, og sælges i Coop butikkerne i Hvalpsund, Aalestrup og Aars og i centerkiosken i Farsø.

Der er i første omgang kun brygget omkring 1000 af de forskellige øl fra mikrobryggeriet

- Vi brygger 500 liter pr. gang, altså et meget lille bryg, men heldigvis går salget ret godt. Det betyder, at vi må brygge flere gange om ugen, for at følge med. Derfor er det også altid frisk øl vi leverer. Det kan forhåbentligt også smages.

Vi brygger øl med det fokus, at det skal smage af noget, og man skal kunne mærke det gode håndværk fra et mikrobryggeri. Vi håber mange vil smage vores øl, og hvem ved, måske kan der holdes små ølsmagninger. Så kan man jo invitere dem, man kender fra nabobyen, og kan man ikke blive enige om, hvilken by der er bedst at bo i, kan man måske blive enige om hvilken, der er bedst på flaske, siger brygmester Mikkel Krog Andersen.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"