"En til lærebøgerne" - ingen karantæne til Aars spiller - klar til topopgør mod Løgstør lørdag

Af Ture Damtoft, Fredag, 09/06/2023 09:34

FODBOLD: Aars IK har fået omstødt de to spilledages karantæne til Lasse Jørgensen efter hans direkte røde kort i lørdags.

DBU Jylland oplyser, at dommeren har erkendt, det røde kort var en fejl fra hans side.

- Det er kæmpe god stil af en ung dommer. Hvor er det fedt, han i en så ung alder kan erkende en fejl. Dem kommer han til at lave flere af ligesom os andre, men han dømte ellers en god kamp, og han skal nok blive en rigtig god dommer. Det var også flot af St. Restrup at skrive i deres indstilling, at ingen hverken spillere eller på bænken syntes det var til rødt kort, og at dommeren stod i en uheldig vinkel. Og dommeren roste også Lasse Jørgensen for at forlade banen stille og roligt og ikke brokke sig. Det er bare sportsmanship på alle kanter og en til lærebøgerne, siger formand for seniorudvalget i Aars IK, Brian Tøttrup.

Altså kan Lasse Jørgensen spille, når Løgstør og Aars i morgen tørner sammen i topopgøret, der kan afgøre de endelige pladser i Serie1 og betyde oprykning til Jyllandsserien for Aars, der "kun" skal have et point.

Men gåseøjnene er berettigede, for der er tale om et Løgstør hold, som har vundet hver eneste af deres seks kampe på hjemmebane, og Aars har ikke haft den bedste optakt.

- Vi har døjet lidt med sygdom og skader, og af samme grund er holdopstillingen til i morgen ikke klar. Træningen torsdag var heller ikke intensiv, vi prøver bare at undgå skader. Jeg skal lige have talt med nogen fredag eftermiddag, inden jeg træffer en beslutning, siger træner Kristian Skriver.

Taktikken er af gode grunde heller ikke klar, og Skriver regner alligevel med at skulle ændre den i løbet af kampen.

- Det kan være, vi bliver presset godt tilbage i løbet af kampen. Det tror jeg i hvert fald, Løgstør regner med. Jeg tror, de ser sig selv som fein-schmækkere i forhold til os, og de har bevist, de er det bedste hold, men det ser meget jævnbyrdigt ud, siger Kristian Skriver og lægger favoritrollen over på kystbyens hold.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"