Få en AHA! oplevelse med kulturen i Vesthimmerland

Af Ture Damtoft, Fredag, 01/03/2019 10:37

VESTHIMMERLAND: Et overflødighedshorn af oplevelser venter borgerne i Vesthimmerland, når Kulturugen AHA! officielt skydes igang i morgen, 2. marts.

Der har allerede været opera bio i Aars Teater Bio og Swingmusik på Knaberscenen i Aalestrup, og i morgen er der musik- og madkultur på programmet i Farsø til den start på kulturugen.

Hos virksomheden Danlift er der koncert med Lenny og Waqas fra det tidligere Outlandish med bl.a. akustiske udgaver af kæmpehits som Aicha og Guantanamo.

Hos køkkenvirksomheden uno form forkæles smagsløgene med lokal gourmetmad fra Kanalfogedens Køkken akkompagneret af det lokale pianisttalent Ebbe Michelsen og på virksomheden Outline spiller

det prisbelønnede jazz-talent Mathias Heise med sin kvartet, som sørger for lækker lyd og stemning i den store produktionshal.

Det er andet år med Kulturugen AHA, og formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Vesthimmerlands Kommune, Asger Andersen (S), opfordrer alle borgere til at få oplevet så meget kultur, som der er tid til - også det som udfordrer eller måske ligefrem forarger.

- Engagementet i 2018 var stort og havde en afgørende indflydelse på begejstringen blandt såvel arrangører som publikum. Jeg håber, at vi sammen kan blive ved med at værdsætte begejstringen, så vi også i år tør lade os overrumple, forarge og begejstre. Vores forskellighed og gensidige respekt er vores kendetegn og styrke i Vesthimmerland. Vi tør stå ved vores kulturarv og samtidig møde andre med åbent sind, siger Asger Andersen om hans syn på kultur og den betydning.

Der er mere end 60 arrangementer igennem hele uge 10, og de er godt fordelt over hele kommunen, så man behøver ikke nødvendigvis at køre langt for at få lidt kultur til sanserne.

Aars Avis vil være med til et udpluk af arrangementerne, og vores læsere er velkomne til at fortælle om deres oplevelser på vores hjemmeside, facebook-side eller i en mail til redaktionen.

Hele programmet kan findes på hjemmesiden aha-kultur.dk.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"