Forår, fritid, bolig og biler i Aars

Af Ture Damtoft, Lørdag, 13/04/2024 14:03

AARS: Det er ren råhygge og dejlig afslappet stemning, når man går rundt på bil, bolig og fritidsmessen i Aars i weekenden. 

- Vi snakker med en masse mennesker, man ikke regnede med. Jeg har fået smagt mjød og fandt ud af, det smagte godt, og jeg har fået snakket med et forsikringsselskab og skal måske skifte, det er rigtig godt, siger Karin Hjorth, mens hun nyder en massage i en stol fra World of Comfort, og datter Lise og niece Anne griner lidt med hende. 

På Aars Handels stand er der også smagsprøver fra Vinoble, Peders Bageri og Frk. Kold, og hos Byens Køreskole deler ejeren påskeliljer ud.

- Gæsterne kan få en dusk, så de ka' husk' mig, griner Michael Møller, der på to timer fik skrevet fire op til at tage trailer kørekort.

- Det er godt besøgt, og de kommer i sådan en lind strøm. Jeg regner med at få skrevet en 10 stykker op til kørekort, og samtidig har jeg fået vist flaget og haft et par hyggelige dage, sig han. 

Et nyt tiltag er de fire nyvognsforhandlere i Aars, der tilbyder prøvekørsel af de nyeste modeller.

- Det er en supergod mulighed, og det er godt at de fire samarbejde til messen, så både de og hele messen kan tiltrække gæster, siger Morten Lyngby, eventmanager ved Messecenter Vesthimmerland.

Messen fortsætter lørdag eftermiddag og søndag.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"