Højbjerg i Aars får nye ejere

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 31/10/2023 12:46

AARS: Overtagelsessalget er allerede igang i Mr. Højbjerg i Himmerlandsgade i Aars, og fra 1. februar bliver Sebastian Gerner Poulsen og Thilde Nymand officielt de nye ejere af tøjbutikken med det store udvalg.

Begge er udlært hos Højbjerg, Sebastian i 2019 og Thilde "lige om lidt", og mener de er et godt makkerskab til at føre butikken videre.

- Vores kompetencer spænder rigtig bredt, både indenfor butiksdelen og onlinedelen, siger Sebastian Gerner Poulsen.

Begge er 25 år og har en fast tro på fremtiden for detailhandelen - både i butikken og på nettet.

- Højbjerg kører godt og har et godt kundegrundlag. Jeg sidder meget af tiden med webshoppen, som er en interessant verden. Det handler både om optimering af webshoppen, og meget mere. Gennem de sociale medier kan vi fortælle kunderne om os og vores værdier. Vi ønsker, at de kommer med på vores rejse og alt hvad den indebærer. Samt er det er vigtig, at give dem viden om trends og inspiration til at style og forny det tøj de allerede har med en accessories eller en ny top, siger Thilde Nymand.

I butikken kan kunderne mærke tøjet og forskellen i kvaliteten, og finde svaret på, hvorfor den ene blazer koster 500 kroner og den anden 2500 kroner.

- Her kan vi fortælle historien bag tøjet, og hvilke materialer og hvilken kvalitet, det er produceret i. Vi elsker at nørde i kvalitet og tekstiler, og det er med til, at vi kan yde den bedste service i butikken, siger Sebastian Gerner Poulsen.

Den officielle overdragelse er 1. februar 2024, og både købere og grundlægger glæder sig over, at butikken er solgt og føres videre.

- Sebastian og Thilde er de helt rigtige til at overtage. De sprudler af energi og ideer og lyst til udvikle Højbjerg. Efter 27 år som selvstændig er jeg glad for at have fundet de rigtige til at overtage. Nu vil jeg bruge tid på at være farmor og drive nogle ejendomme, og jeg kommer nok også ned i butikken engang imellem for at høre, hvordan det går, og om jeg kan hjælpe med noget, siger Karina Højbjerg, der etablerede butikken i 2012.

Og hun er meget velkommen.

- Karina må meget gerne komme. Hun har så meget erfaring, vi kan lære af, og hun er god at sparre med, så vi hele tiden går i den rigtige retning, siger Thilde Nymand.

 

 

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"