Harald Nyborg fyldt på fem minutter

Af Ture Damtoft, Fredag, 24/11/2023 08:53

AARS: Fra indgangen og ned på Markedsvej var der nok 200 meter kø til åbningen af Harald Nyborg i Aars. 

På slaget otte gik dørene op, butikschef Kenny Soldam bød velkommen, personalet stod klar med de 2000 gaver og varehuset blev fyldt op på fem minutter. 

Efter kun 2-3 af dem kom en af de første kunder nærmest jublende ud, fordi hun havde fået købt en trailer og skulle hente den på lageret.

Inde i butikken blev vognene hurtigt fyldt med nogle af de 11.000 forskellige varer.

For Tove Nielsen fra Aars og Hanne Jakobsen fra Nørager var det affaldssække og toiletpapir.

- Vi har også den her, siger Hanne Jakobsen og trækker en lille lap papir op af den gule spand.

- Det er for en brændekløver, min kæreste siger, det er billigt. Og så har jeg købt 10 vaniljestænger til 49 kroner, så jeg har til vaniljekransene. Vi elsker Harald Nyborg, for de har jo alt, fortsætter hun med et stort smil, som veninden Tove også har.

Begge har de fundet Harald Nyborg kaskestterne fra åbningsgaven frem og taget dem på for at fejre at butikken har åbent. 

- Vi kører jo udenbys for det, og det skal vi ikke mere. De har jo alt fra snolder og skruer og stikkontakter til skruemaskiner - det har de endda tilbud på. Vi er slet ikke færdige med at shoppe endnu, siger Tove Nielsen, og de to veninder gør ligesom de hundreder og snart tusinder af andre handlende på åbningsdagen, går videre på tilbudsjagt.

- Det er jo helt fantastisk. Jeg ved ikke, om der er flere end vi havde forventet, men det er rigtig godt, når butikschefen lige at sige i indgangen imellem to af de mange mange velkomsthåndtryk.

Læs mere i Aars Avis.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"