Hjem fra ferie til indbrud derhjemme

Af Ture Damtoft, Fredag, 15/09/2023 11:52

To indbrud i Aars og et i Nørager er hvad politiet har rykket ud til det seneste døgn.

I AARS var der indbrud i en villa på Dronning Ingrids Vej. Beboerne kom søndag hjem fra ferie til en villa, hvor en rude var aflistet og en ældre trædør afmonteret. 

Tyvene har tilsyneladende ikke været inde i huset, for en alarm er ikke blevet aktiveret. Politiet kunne ikke hverken be- eller afkræfte, at tyvene har fjernet rude og dør for at se, om de kunne omgå alarmen.

Det andet tilfælde i AARS var på Kærvej, hvor beboerne også kom hjem fra ferie til en træls overraskelse. Her var det dog et udhus, hvorfra der var blevet stjålet en Stihl motorsav og en Trek orange og hvid racercykel til en samlet værdi af 10.500 kroner.

 

I NØRAGER er der anmeldt et tyveri i et hus på Roligheden, og igen igen efter beboerne var på ferie. Her er et vindue brudt op og huset gennemrodet. Beboerne havde på anmeldelsestidspunktet ikke overblik over, hvad der måtte være stjålet, og der var ingen spor for politiet at arbejde ud fra. 

 

Vi ved ikke, om der er Nabohjælp i de tre berørte områder. Ifølge Det Kriminalpræventive Råd bliver hvert fjerde indbrud afværget takket være Nabohjælp ordningen. 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"