Hornum klar med bredere trup

Af Ture Damtoft, Torsdag, 23/03/2023 12:05

FODBOLD: Træningsforholdene har ikke ligefrem været optimale op til sæsonstarten på lørdag for Hornum Idrætsforening.
- Optakten har båret præg af, at vejret ikke har været med os, især da vi fik en masse sne og ikke fik en kunstgræsbane stillet til rådighed - så sne og frost kom lidt bag på os. Vi har selvfølgelig spillet nogle træningskampe, og der er blevet prøvet mange ting, og det er helt naturligt, at der var noget som fungerede godt, og noget som ikke rigtig fungerede, siger klubformand og nu tidligere træner Johnny Nielsen.
Truppen er blevet lidt bredere med tilgang af tre spillere fra Aars IK - nogle U19 spillere der også havde snuset til førsteholdet.
- De kendte nogen i Hornum i forvejen og har valgt at skfite til os. Vores trup er blevet et noget-kun bedre og er den bredeste i flere år, så nu kan vi godt klare to-tre afbud. Vi har også fået en spillende træner i Mike Hermansen, der kommer fra Fjerritslev. Vi har forsøgt at få fat i ham i mange år, og vores vedholdende interesse har gjort, at han gav sig til sidst, siger Johnny Nielsen med et lille smil.
Første kamp er på udebane mod IK Rosendal.
Det skulle have været hjemmebane, men græsset i Hornum skal skånes lidt endnu, og derfor har klubberne byttet.
Målsætningen i Serie2, Hornum rykkede op i efteråret, er overlevelse.
- Vi glæder os til at komme igang, og der skal nok møde en god forsamling fra Hornum op til at støtte holdet, det plejer der at gøre, siger Johnny Nielsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"