I sne og slud i Vesthimmerland

Af Ture Damtoft, Onsdag, 07/02/2024 09:00

AARS: Årstiden taget i betragtning var det ikke overraskende, at vinterføret tirsdag morgen vendte tilbage, og sneplovene igen kom ud på vejene i Vesthimmerland.

Denne gang dog uden de store udfordringer takket være temperaturer lige omkring eller over frysepunktet og de store mængder salt, der blev kørt ud.

Falck i Vesthimmerland havde da heller ikke nogen udrykninger på grund af vejret, og vejene var langt de fleste steder sort asfalt igen i løbet af dagen.

Men vintervejret er ikke overstået i denne omgang, for frem til lørdag svinger temperaturen mellem frost og varmegrader, og samtidig kommer der meget nedbør, der skifter mellem regn og sne.

Det kan give meget glatte veje, og bilister og alle andre i trafikken opfordres til at være meget forsigtige de næste dage.

- Vi holder naturligvis øje med situationen og salter løbende. Især fredag og natten til lørdag kommer der ifølge prognoserne meget nedbør i form af sne, og der skal man helt sikkert køre forsigtigt, siger afdelingsleder Henrik Grøn.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"