Iværksætterpris gik til møbelpolstrer i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 28/11/2018 18:01

AARS: Det blev møbelpolstreren Martin Tullesen, som løb med prisen som Årets Iværksætter i Vesthimmerland.

Prisen blev uddelt onsdag aften, 28. november, i Messecenter Vesthimmerland, hvor Erhverv Væksthimmerland havde inviteret til både iværksættermøde og prisoverrækkelse.

Et et godt fyldt lokale med omkring 60 gæster fik Martin Tullesen overrakt check, diplom, blomster og ikke mindst en statuette af direktør Klaus H. Frederiksen fra Spar Nord i Aars, der var sponsor for prisen.

- Det er godt med fokus på ting som lykkes, jer som lykkes. Det er det, vi har brug for i Vesthimmerland, historier om succes, sagde Klaus H. Frederiksen til de fem nominerede iværksættere.

Vinderen tog imod prisen til store klapsalver, som alle nominerede i øvrigt fik, og Martin Tullesen var både tydeligt glad og en smule overrumplet over æren.

- Jeg er lidt mundlam lige nu. En stor tak for prisen til Erhverv Væksthimmerland, jeg har haft stor fornøjelse af Iværksætter Væksthimmerland og de mange netværksmøder, selvom jeg ikke har været der så meget det sidste års tid, men det har været på grund af travlhed, sagde Martin Tullesen om prisen.

Forinden havde erhvervschef Dan Skovgaard institueret en ny pris som Årets Iværksætterambassadør. Den gik til Morten Høgh Sørensen fra Erhvervsskolerne Aars for hans arbejde med elever på både erhvervsskolerne og gymnasiet, som eleverne har fundet meget inspirerenden og motiverende for selv at blive iværksættere.

- Jeg blev hentet i en varevogn for en time siden, så jeg er lidt overrumplet. En stor tak for prisen. Jeg er både glad og taknemmelig, og så motiverer det også til at fortsætte med arbejdet, sagde Morten Høgh Sørensen.

Efter overrækkelsen af priserne fortsatte iværksættermødet i lidt uvante uformelle rammer - nemlig med et glas champagne og kransekage for at fejre succesen.

Læs mere i næste uges Aars Avis.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"