Julehandelen blev slået i gang i Aars

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 29/11/2022 14:53

AARS: Black Friday er overstået i Aars, nu er det julehandelen, det gælder.

De skarpe tilbud blev udnyttet på Black Friday, og der var trængsel i mange butikker. Ude i Himmerlandsgade var der også mange som samledes sent på eftermiddagen til juletræstænding. I år var seancen flyttet fra Kimbrertorvet til Kirketorvet. Juletræet er ikke helt så stort, som det plejer at være, men julemanden var i lige så godt humør som tidligere, for det er jo ikke størrelsen, det kommer an på.

Der var helt fyldt af mennesker på torvet, og trods inflation og høje priser på alt fra smør til Lego, var julestemningen til at føle i Aars, da julemanden - som altid - fik tændt lys i træet i andet forsøg. Som een sagde: Han må da lære det på et eller andet tidspunkt.

For butikkerne og handelslivet, og dermed for hele byen, handler det om at få solgt en masse varer - det lykkedes også.

- Black Friday gik over al forventning. Der var lidt træls vejr om eftermiddagen, men der var godt fyldt op på p-pladserne og i butikkerne. Jeg var inde i alle butikkerne, og personalet var fra “tilfredse til meget tilfredse”, siger handelschef Jesper Nielsen.

Men den sorte fredag er passé, nu gælder det den rød-hvide juletid.

Der er mange ting på programmet frem til fredag, 23. december, og på lørdag begynder noget af det mest traditionelle - FDF i Aars sælger juletræer. I år foregår det i Bymidten.

- Jeg er lidt fortrøstningsfuld omkring julehandlen efter en god Black Friday. Der bliver rigtig tryk på de sidste to uger op til jul, men butikkerne har jo allerede åben hver dag fra nu og til jul, så hvis man ikke vil stresse i sidste øjeblik, er der masser af muligheder, siger Jesper Nielsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"