Juletræ med stangstennis i Aars

Af Ture Damtoft, Fredag, 25/11/2022 12:47

AARS: Den ville måske ikke gå hjemme i stuen juleaften, men på Kimbrertorvet står der nu et juletræ, der også kan bruges til stangtennis.

Et af syv juletræer som elever på HEG har lavet og nu er blevet årets skæve indslag i Aars' juletræs-saga.

En af dem er den eneste pige på mekaniker uddannelsen, og hendes gruppe har lavet "det omvendte træ".

- Vi tog udgangspunkt i "verdens grimmeste juletræ", og da ideen kom, var vi helt enige. Vi kunne ikke lave et rigtigt jueltræ, så vi lavede en version af det omvendte juletræ fra nogle år siden. Det er en pakkekalender til hunde, men de fleste pakker er faldet af, siger Selina Nordstrøm, der er igang med grundforløbet på teknologi, byggeri og transport linjen på HEG.

Hun og Christian Lykke Jensen er helt enige om, at det har været et godt projekt at lave juletræerne.

Opgaven gik på at lave et juletræ til en dyrehandel eller en sportsforretning sammen med en præsentation og en business-case - hvorefter der blev kåret en vinder.

Og Christian var med til at lave vindertræet - det med stangtennis til sportsforretninger, som han demonstrerer sammen med Selina.

Bolden er en lille julepakke, og snoren er en cykelslange sat fast i toppen.

- Og så kan man tage toppen af, og tage klodserne af og bygge med dem, siger Christian Lykke Jensen, og er enig i, at det med stangtennis måske er lidt mere praktisk udenfor.

- Men det har været et meget spændende projekt, hvor har budt ind med ideer, siger han om den ene dag, de havde til projektet.

- Det var et godt samarbejde på tværs af fag, hvor vi mest stod for det praktiske og EUX eleverne stod for præsentationen og business-case, fortæller Selina Nordstrøm.

De to tennis-bat er dog blevet taget væk fra vindertræet, men alle syv juletræer pynter nu på Kirketorvet frem til jul - og så har Aars igen bevist, at vi ikke er bange for det lidt usædvanlige.

Og om nogle timer kommer Julemanden og tænder det "rigtige" juletræ.

Læs mere i Aars Avis.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"