Jutlander Bank er første kulturpartner i nyt koncept hos ALFA

Af Ture Damtoft, Mandag, 17/12/2018 15:38

AARS: Vesthimmerlands Musikhus ALFA har indgået den første Kulturpartneraftale i et nyt udspil, der skal medvirke til nye stærke relationer mellem erhvervs- og kulturlivet i Vesthimmerland.

Målet er at skabe flere kulturoplevelser for erhvervslivet og for borgerne i hele Vesthimmerland.

- Jutlander Bank har gennem mange år været en god samarbejdspartner med ALFA, og vi er glade for, at banken kan se ideerne i det nye kulturkoncept og bliver vores første kulturpartner i de nye rammer, siger Lisbeth Jagd, leder af Vesthimmerlands Musikhus ALFA.

ALFA ønsker at bringe erhvervsliv og kulturliv tættere sammen og vil derfor i løbet af kort tid præsentere et nyt udspil til, hvordan virksomheder kan bakke op om ALFA og samtidig få kulturelle oplevelser og fordele.

- ALFA er med 10.000 koncertgæster årligt et kulturelt fyrtårn i Vesthimmerland, og derfor er det oplagt for os at indgå et samarbejde, der kommer både ALFA, Jutlander Bank og ikke mindst de mange tusinde brugere af ALFA til gode, siger Charlotte Christensen fra Jutlander Banks afdeling i Aars.

Aftalen mellem Jutlander Bank og ALFA indebærer blandt andet at Jutlander Banks kunder får rabat på nogle af de mere end 50 arrangementer, der årligt holdes i musikhuset.

Læs mere i Aars Avis på onsdag.