Kom til "drive-in" i Aars

Af Ture Damtoft, Tirsdag, 21/04/2020 07:11

AARS: - I de nuværende Corona tider er det vigtigt at være kreative for at finde nye forretningsidéer, når ens basisforretning er lukket fuldstændig ned.

Udsagnet kommer fra Brian Otte, direktør i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

Efter at have set, hvordan drive-in bio blev et stort hit i Gatten, kommer det samme nu til Aars, hvor der bliver suppleret med både gudstjenester og banko-spil.

Nærmere bestemt bliver det på Messecenter Vesthimmerlands p-plads, hvor der vil blive opstillet en storskærm.

- Det er meget dyrt at lave et sådant set-up for relativt få dage. Derfor glæder det mig, at Folkekirkerne i Vesthimmerland, der arrangerer gudstjeneste, og Aars IK’s venner, som arrangerer bankospil, har valgt at gå med i arrangementerne, siger Brian Otte.

Banko bliver holdt lørdag formiddag kl. 11 og gudstjeneste søndag formiddag samme tid.

Derudover er der i alt seks film på programmet.

Hver af de fire aftener "går lærredet op" kl. 20 til filmene "Grease", "Så længe jeg lever", "Dronningen" og "Star Wars: The Rise of Skywalker".

Der er dermed noget for enhver smag. Brian Otte ser dog lige tiden an de næste par dage for at se, om der evt. skal laves om på programmet.

Indtil videre er det børnefilmene lørdag og søndag kl. 16, som sælger bedst. Lørdag vises "Toy Story 4" og søndag "The Lion King" i den genindspillede version.

Lyden kommer over fm-båndet i bilradioerne, og der er plads til 85 biler i alt - naturligvis efter først-til-mølle princippet. Og, at dømme efter succesen i Gatten skal man være hurtig.

Arrangementet skaber noget tilttrængt liv i Aars og ikke mindst for Messecenter Vesthimmerland, hvor Brian Otte både glæder sig til de fire dage og sender en stor tak for opbakningen.

- Vi har oplevet en helt fantastisk opbakning fra en række samarbejdspartnere og sponsorer i vores lokalområde, herunder ikke mindst Vesthimmerlands Kommune. De mange samarbejdspartnere og sponsorer er med til at støtte op om økonomien i arrangementet, hvilket vi er utrolig taknemmelige for, slutter Brian Otte.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"